18+ Kidobta az ablakon a saját lányát - VIDEÓVAL

Ukrajna - Saját kiskorú lányát dobta ki 8. emeleti lakásának erkélyéről egy 45 éves nő az ukrajnai Energodarban - az esetről amatőr VIDEÓ készült.
2017.05.03. 16:29


Az ismerősei szerint lelki gondokkal küzdő nő eddig tisztázatlan okokból végzett a 12 éves kislányával. Az eset még vasárnap történt, ám a tragikus pillanatot rögzítő videó csak most került fel az Internetre.

A videót kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, ide kattintva tekintheti meg.

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony - míg a férje a munkahelyén tartózkodott - előbb fojtogatta, majd az ájult kislányát az erkélyre cipelte, ahonnan kidobta az utcára. Az orvosi jelentés szerint az áldozat a földet éréskor elszenvedett sérüléseibe halt bele.

18+ A VIDEÓ A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS, TOVÁBBÁ A SZEMÉLYISÉGET KÁROSÍTÓ, ERŐSZAKOS MAGATARTÁST MUTAT BE! 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! 18+

A gyerekgyilkos anya ezután eltávozott otthonról, ám nem sokkal később elfogták. A rendőrségnek azt mondta, hogy öngyilkos akart lenni, és nem akarta, hogy a kiskorú lány terhet jelentsen az özveggyé váló férjének.

Ismerősei szerint a négytagú család kiegyensúlyozott körülmények között élt. Nagylányuk már külön költözött. Az asszony korábban pedagógusként dolgozott, ám nemrég áthelyezték egy könyvtárba. Állítólag pszichikai gondokkal küzdött, bár az orvosai ezt nem erősítették meg - írja a segodnya.ua.

forrás: www.szon.hu