Betörés közben érték tetten a férfit a XVIII. kerületi zsaruk

Betörés közben tetten ért betörők

2017.05.04. 21:25

A lőrinci rendőrök 2017. május 3-án 0 óra 10 perckor Budapest XVIII., Üllői úton járőröztek, amikor azt hallották, hogy megszólal egy gyógyszertár riasztója. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és egy férfit vettek észre, aki éppen átugrott az egyik ingatlan kerítésén, ezért utána futottak, az elkövetőt utolérték, elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A 43 éves P. Tamás menekülés közben egy csomagot is eldobott, amelyben a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai készpénzt, míg a ruházatából csavarhúzót és más betöréshez használható eszközöket találtak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az ercsi lakost, aki beismerő vallomást tett.

A kihallgatás során megállapították, hogy P. Tamás megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2017. áprilisban egy szoláriumból és egy üzletből is készpénzt tulajdonított el.

A XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

forrás és fotók: www.police.hu