Rablás szemtanúi voltak, azonban elhagyták a helyszínt

Csepeli szemtanúkat keres a Rendőrség

2017.05.08. 22:04

Csepelen próbálta meg egy nő ékszereit elvenni a tettes, az esetnek több tanúja is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210/733/2017. bűnügyi számon eljárást folytat rablás bűntett kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. május 7-én 22 óra 20 perc körül Budapesten, a XXI., Táncsics Mihály utcában a sértettet a földre lökte, majd nyakából és füléből kitépte a nő ezüst nyakláncát és fülbevalóját. A sértett ekkor segítségért kiabált, támadója ennek hatására az ékszereket hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A nyomozás adatai szerint az elkövető egy 16-17 év körüli fiú, aki körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fehér feliratos fekete kapucnis felsőt viselt.

Adataink szerint a bűncselekménynek két szemtanúja volt, akik a sértettnek felajánlották segítségüket, majd elhagyták a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri a két szemtanút valamint azokat, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen, valamint névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

forrás: www.police.hu