Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keresi őket a Rendőrség

Újabb lövöldözés Budapesten

2017.05.11. 19:10

Három férfi szóváltásba keveredett ismerősükkel, akire a vita hevében egyikük gumilövedék kilövésére alkalmas fegyverrel többször rálőtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága 01070/1315/2017. bűnügyi számon eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt a 43 éves P. László budapesti lakos és társai ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2017. május 10-én 7 óra 30 perc körül Budapest VII. kerületben a Garay téri piac épülete előtt szóváltásba keveredett egy negyedik férfival. Az egyik elkövető a vita hevében egy gumilövedékes fegyverből lövéseket adott le a sértett irányába, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Az erzsébetvárosi rendőrök P. Lászlót pár órán belül a Budapest VII. kerületében a Murányi utca és a Thököly utca kereszteződésénél elfogták.

Társait, a 27 éves budapesti Pál Norbert Rolandot és a 40 éves budapesti Pál Gábort a rendőrök továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiak tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

forrás és kép: www.police.hu