Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és garázdaság bűntette miatt keresik őket!

Frissítés

B. Zsolt és O. Alejandro is feladta magát a rendőrségen 2017.05.04-én. 

M. Istvánnak azóta a bíróság elrendelte a házi őrizetét, B. Zsolt és O. Alejandro jelenleg őrizetben vannak, a rendőrség indítványt tesz az előzetes letartóztatásukra. 

2017.05.05. 06:46

Frissítés
M. István feladta magát a Rendőrségen 2017. 05. 02-án. Másik két társa továbbra is szökésben van.
M. Istvánt a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

2017.05.03. 14:25

A rendőrség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresi Burai Zsoltot, Molnár Istvánt és Oláh Alejandrot, akik Budapesten bántalmaztak és megkéseltek egy férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya 01000/947/2017. bűnügyi számon eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság bűntett elkövetése miatt Molnár István és Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2017. május 1-jén 15 óra 30 perc körül Budapest XIV., Ötvenhatosok terén a vidámparknál, a sértettet késsel hátba szúrták, valamint viperával és boxerrel ütlegelték. A férfi a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Nevezett személyek felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek, ezért a rendőrség a három személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt. 

M. István 165 centiméter magas, zömök testalkatú, kopasz, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor sportcipőt, kék farmernadrágot és fekete pólót viselt.

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt. 


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ​


forrás: www.police.hu