18+ Élve ásták el

Megölték az eltűnt szigetszentmiklósi nőt – gyilkosa élve ásta el

2017.05.09. 09:30

Gyilkosság áldozata lett egy Szigetszentmiklósról eltűnt nő - tudtuk meg kedden a Pest Megyei Főügyészségtől kedd délelőtt. 

Egy férfit gyanúsít a rendőrség a brutális bűncselekmény elkövetésével, aki az eddigi adatok szerintáprilis végén beszélt meg üzleti megbeszélés ürügyén találkozót az áldozattal. A támadó autójával mentek Újlengyelbe. A település határában szálltak ki a kocsiból, ahol a férfi test szerte ütlegelte és szúrásokat ejtett az asszony testén. A nő még élt, amikor eltemette és a sorsára hagyta.Holttestét május 4-én találták meg, addig eltűntként kereste a rendőrség.

A nyomozók órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki ellen előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás, és az ügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását.

Frissítés
2017.05.09. 21:10

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Attila 48 éves solymári lakos ellen.

Egy női holttestet találtak 2017. május 4-én a délutáni órákban Újlengyel külterületén. A helyszínen megjelent orvos megállapította, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta, ezért az ügyben a rendőrség - ismeretlen tettes ellen - nyomozást rendelt el.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a Pest megyei nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható solymári férfit, akit 2017. május 7-én - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Az illetékes bíróság 2017. május 9-én elrendelte Sz. Attila előzetes letartóztatását.

forrás: www.24.hu