A kőbányai rendőrök zsarolás miatt keresik a felvételen látható férfiakat.

Servat Gluhic-ot és társait keresi a Rendőrség

2017.05.04. 14:07

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/1227/2017. bűnügyi számon eljárást indított zsarolás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2017. május 3-án 12 óra körül bementek a Budapest X., Horog utcában lévő fuvarozócég telephelyére, ahol az ott dolgozó hét személy közül hármat bántalmaztak és a többi négy főt megfenyegették, hogy a sértett cége ne teljesítsen további megrendeléseket egy balkáni ország felé.

Az elkövetőkről a telephely biztonsági kamerája felvételeket készített.

A bántalmazók közül a nyomozók azonosították Servat Gluhic-ot. Nevezett személy felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek, így a rendőrség a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Servat Gluhic-ot, vagy a felvételen látható ismeretlen férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

forrás: www.police.hu