Szolgáltatásaink

· "Hűtlenség bizonyítása"

  • Arra gyanakszik, hogy a párja esetleg hűtlen Önhöz?
  • Ha elmegy szórakozni, nem tudja, hogy ott mit csinál, valamint nem biztos abban, hogy valóban oda megy-e, ahová monda?
  • Arra kíváncsi, hogy párja egy "görbe este" alkalmával flörtöl-e?

Cégünk a szolgáltatásunkkal megfigyelés alá vonja az Ön párját, vagy az Ön által megjelölt más személyt, amely során számára észrevétlen módon követjük, figyeljük, videó és fényképfelvételeket készítünk róla, így a fenti kérdésekre maradéktalanul megkapja a választ.

· Figyelés, követés

Cégünk az Ön által meghatározott személyt, helyszínt leplezett módszerekkel megfigyeli, követi, így Ön megkaphatja a választ az adott személy tevékenységével kapcsolatban, orientáltan arra a kérdésre, amelyre kíváncsi.

· Eltűnt személyek felkutatása

Amennyiben rokonát, barátját, ismerősét keresi, azonban nem rendelkezik információval jelenlegi tartózkodási helyéről, és nincs ideje és módja felkutatni őt, mi ezt megtesszük Ön helyett.

· Céges szolgáltatások

  • Arra gyanakszik, hogy alkalmazottja meglopja Önt?
  • A céges bevételei hirtelen csökkenni kezdenek?
  • Alkalmazottja túl sokat van táppénzen?

Magánnyomozóink próbavásárlással, próbalopással, valamint alkalmazottai megfigyelésével ezen kérdésekre is megadják a választ.

· Személyek átvilágítása, környezettanulmány

Kollégáink az Ön által megjelölt személyt rejtett, leplezett módszerekkel megfigyelik, kapcsolataink segítségével a múltját felderítjük, róla a lehető legtöbb információt megszerezzük.

Az erről készített magánnyomozói jelentést Önnek átadjuk, így megtudja, hogy az ismerőse/üzlettársa valóban az-e, akinek kiadja magát.